Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 9 24 36

Πάτωμα Προγυαλισμένο 1strip Milky

Το συγκεκριμένο πάτωμα είναι κλασικό και όμορφο, με μπεζ χρωματικό τόνο που μπορεί να φαίνεται εξίσου πανέμορφο σε ένα παραδοσιακό ή μοντέρνο εσωτερικό με έντονα ή ουδέτερα χρώματα.Είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση, για επαγγελματική, καθώς και για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Πάτωμα Προγυαλισμένο 1strip Noble

Προσθέστε περισσότερη άνεση στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο με την επιλογή του άνετου και ζεστού δαπέδου. Το ματ καφέ φινίρισμα του δρύινου Noble προσδίδει σοφιστικέ αίσθηση σε κάθε δωμάτιο.

Πάτωμα Προγυαλισμένο 1strip Vital

Το συγκεκριμένο πάτωμα είναι όμορφο με μια κλασική γοητεία που δεν θα ξεπεράσει ποτέ το στυλ, σε καφέ απόχρωση που είναι κατάλληλη επιλογή δαπέδων για διάφορους τύπους διακόσμησης.

Πάτωμα Προγυαλισμένο Green Line 3strip

Το δρύινο πάτωμα  Green Line είναι μία ανοιχτή καφέ απόχρωση που αναδεικνύει το χώρο σας και φαίνεται γεμάτος και ολοκληρωμένος, ενώ εσείς απολαμβάνεται τη χρωματική ιδιαιτερότητα του δαπέδου σας.

Πάτωμα Προγυαλισμένο Milky 3strip

Η επιλογή τοποθέτησης του  ξύλινου προγυαλισμένου δαπέδου Milky Matt σε μπεζ γκρι αποχρώσεις σε συνδυασμό με minimal ντεκόρ, θα διασφαλίσει μία καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Πάτωμα Προγυαλισμένο Natur 3strip

Το προγυαλισμένο δάπεδο Nature Matt Lacquered αναδεικνύει και προσθέτει φυσική γοητεία σε κάθε χώρο που θα χρησιμοποιηθεί είτε στην κουζίνα, στην τραπεζαρία ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιο σας. Δίνει την εμφάνιση ενός γνήσιου ξύλινου δαπέδου σε καφέ απόχρωση.