Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δάπεδα laminate πατώματα Wineo

 

Laminate δάπεδα φυσικά ανθεκτικά.

Ψάχνετε για μια επένδυση δαπέδου που μπορεί να αντέξει ακόμη και ρόδες καρέκλας όπως και το νερό;
Να είναι ζεστή και κατασκευασμένη από φυσικές πρώτες ύλες;

Τα δάπεδα laminate της wineo σας τα προσφέρουν όλα αυτά

- και ένα σωρό άλλα πράγματα:
Είναι πολύ μακράς διαρκείας και θα παραμείνουν πιστά σε σας για έως και 25 χρόνια κατά μέσο όρο κάτω από κανονική οικιακή χρήση. Μπορούμε ακόμη να σας το εγγυηθούμε αυτό. Είναι ιδανικά για ενδοδαπέδια θέρμανση και δημιουργούν ευχάριστη ακουστική στον χώρο. Ιδανικά για το σπίτι, από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο, αλλά και για τον εμπορικό τομέα.

 

Με ένα laminate πάτωμα από τη wineo εσείς επιλέγετε μια καθιερωμένη ποιότητα των προϊόντων. Ως πρωτοπόρος όσον αφορά τα laminate δάπεδα, επεκτείνουμε συνεχώς το φάσμα των προϊόντων μας από το 1991 και τα βελτιστοποιούμε. Οι συλλογές μας διαθέτουν εντυπωσιακά μοντέρνα σχέδια για κάθε γούστο και απαίτηση: σε ένα υπέροχο ξύλο, πέτρα ή απλά φινιρίσματα που μοιάζουν ιδιαίτερα αυθεντικά. Και η αναζήτηση καινοτόμων λύσεων συνεχίζεται κάθε μέρα.
Εξίσου σημαντικό με την εμφάνιση και την ποιότητα για μας είναι μια συνομιλητική προσέγγιση στους πόρους: Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από ξύλο 90%, το οποίο είναι ο λόγος για τη βιωσιμότητα και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο σε όλες τις διαδικασίες.

 

Αυτό ξεκινά με μόνο χρησιμοποιώντας ξύλο από βιώσιμα προγράμματα δασοκομίας και απέχει πολύ από το τελικό, όταν πρόκειται για συνεπή διαχείριση της ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο, δάπεδα laminate μας δεν είναι μόνο πολύ ευχάριστο για εσάς, αλλά και για το περιβάλλον.