Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Δάπεδα Laminate Πατώματα ter Hurne

• Μπορείτε να αλλάξετε το είδος δαπέδου στον ίδιο χώρο
• Έκθεση με έτοιμους χώρους Σαλόνι Υπνοδωμάτιο Κουζίνα Γραφείο όπου μπορείτε να επιλέξετε
• Δημιουργήσετε το προσωπικό σας δωμάτιο με φωτό του χώρου σας → αποθηκεύστε στα Αγαπημένα

 

Δάπεδα Laminate Εγκατάσταση εικονικών δαπέδων

 STUDIO ΓΙΑ LAMINATE ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣΙΦ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ter Hürne

Θέλετε να δείτε πώς θα φαίνεται το δάπεδο που επιθυμείτε σε ένα αληθινό δωμάτιο; Επισκεφτείτε το studio εικονικών δαπέδων.
Διασκεδάστε δοκιμάζοντας το!

studio-eikonikvn-dapedvn

 

Laminate Πατώματα Δάπεδα ter Hürne

 δάπεδα-laminate-ter-Hüne-BREEZE-LINE-Φωτεινά-και-Φυσικά150xδάπεδα-laminate-ter-Hüne-VITALITY-LINE-Μπέζ-καφέ-και-φιλικά-150xδάπεδα-laminate-ter-Hüne-CHARM-LINE-Κόκκινα-καφέ-και-ζεστά-x150δάπεδα-laminate-ter-Hüne-COURAGE-LINE-Σκούρα-και-δυναμικά-x150δάπεδα-laminate-ter-Hüne-CITY-LINE-γκρί-και-καθαρό-x150

Απολαύστε τις διαθέσεις με δάπεδα laminate ter Hürne

Ο τρόπος που διαμορφώνουμε το σπίτι μας λέει κάτι για τον εαυτό μας και τη διάθεσή μας. Δεν εξοπλίζουμε απλώς το σπίτι μας, αλλά διαμορφώνουμε μια στάση ζωής, η οποία εκφράζεται κατά τη διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού μας προ πάντων με την επιλογή χρωμάτων.

Έτσι, τα προϊόντα μας διακρίνονται σε πέντε αισθησιακές χρωματικές ποικιλίες, που αντικατοπτρίζουν μια συγκεκριμένη διάθεση. Είτε επιθυμείτε τόνους ψυχρούς, είτε ζωηρούς, αισθησιακούς, έντονους ή αστικούς, στο πνεύμα της πόλης: κάθε δάπεδο laminate της ter Hürne βασίζεται σε μια ξεχωριστή ιδέα. Από την τέλεια και πιστή απεικόνιση της φύσης ως την εκφραστική της ερμηνεία - Θα ανακαλύψετε οπτικές και τύπους, που σε συνδυασμό με τις αισθητές δομές των δαπέδων αποπνέουν μια γνησιότητα και καθίστανται ασύγκριτης αξίας.

Εδώ και 50 χρόνια αντλούμε έμπνευση από τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας μας, στο Münsterland. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, στην παράδοση της οποίας είναι βαθιά ριζωμένη η ποιότητα, το δέσιμο με τον τόπο και η απόλαυση της ζωής. Στα δάπεδα laminate της ter Hürne θα ανακαλύπτετε κάθε φορά ένα κομμάτι από αυτές τις αξίες.

Βρείτε το κέφι σας και προ πάντων: απολαύστε τη ζωή.