Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Laminate Δάπεδα Πατώματα Εταιρείες

Laminate Πατώματα δάπεδα Οικολογικά ter Hürne

  δάπεδα-laminate-ter-Hüne-BREEZE-LINE-Φωτεινά-και-Φυσικά150x δάπεδα-laminate-ter-Hüne-VITALITY-LINE-Μπέζ-καφέ-και-φιλικά-150x δάπεδα-laminate-ter-Hüne-CHARM-LINE-Κόκκινα-καφέ-και-ζεστά-x150 δάπεδα-laminate-ter-Hüne-COURAGE-LINE-Σκούρα-και-δυναμικά-x150 δάπεδα-laminate-ter-Hüne-CITY-LINE-γκρί-και-καθαρό-x150

Οικολογικά Γερμανικά δάπεδα laminate Προηγμένης Τεχνολογίας και ποιότητας - εναρμόνιση μεταξύ φύσης με τεχνολογία 3D-HD. Φυσικά προϊόντα κατάλληλο για παιδικά δωμάτια αντιαλεργικά

Απολαύστε τις διαθέσεις με δάπεδα laminate ter Hürne

Ο τρόπος που διαμορφώνουμε το σπίτι μας λέει κάτι για τον εαυτό μας και τη διάθεσή μας. Δεν εξοπλίζουμε απλώς το σπίτι μας, αλλά διαμορφώνουμε μια στάση ζωής, η οποία εκφράζεται κατά τη διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού μας προ πάντων με την επιλογή χρωμάτων.
Έτσι, τα προϊόντα μας διακρίνονται σε πέντε αισθησιακές χρωματικές ποικιλίες, που αντικατοπτρίζουν μια συγκεκριμένη διάθεση. Είτε επιθυμείτε τόνους ψυχρούς, είτε ζωηρούς, αισθησιακούς, έντονους ή αστικούς, στο πνεύμα της πόλης: κάθε δάπεδο laminate της ter Hürne βασίζεται σε μια ξεχωριστή ιδέα. Από την τέλεια και πιστή απεικόνιση της φύσης ως την εκφραστική της ερμηνεία - Θα ανακαλύψετε οπτικές και τύπους, που σε συνδυασμό με τις αισθητές δομές των δαπέδων αποπνέουν μια γνησιότητα και καθίστανται ασύγκριτης αξίας.
Εδώ και 50 χρόνια αντλούμε έμπνευση από τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας μας, στο Münsterland. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, στην παράδοση της οποίας είναι βαθιά ριζωμένη η ποιότητα, το δέσιμο με τον τόπο και η απόλαυση της ζωής. Στα δάπεδα laminate της ter Hürne θα ανακαλύπτετε κάθε φορά ένα κομμάτι από αυτές τις αξίες.
Βρείτε το κέφι σας και προ πάντων: απολαύστε τη ζωή.

Δάπεδα laminate πατώματα Ελβετίας KRONOSWISS®

Πατώματα προγυαλισμένα - laminate δάπεδα Kronoswiss

Τα Δάπεδα Laminate της Εταιρείας Kronoswiss, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους. Για να ενισχύσει τα εξαιρετικά σχέδια που διατίθενται, διαφορετικές υφές είναι διαθέσιμες για να δημιουργήσετε το τέλειο και αυθεντικό σύντροφο για όλα ντεκόρ. Η σημερινή συλλογή δαπέδων laminate "SWISS FLOORS 2014" περιλαμβάνει δεκατρείς διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, η οποία προσφέρει δάπεδα για κάθε πιθανή χρήση.

δάπεδα laminate Swiss Floors KronoSwiss

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE Ελβετίας KRONOSWISS®

Δάπεδα Laminate κατασκευασμένα από τον Ελβετικό Όμιλο Krono είναι ποιοτικά προϊόντα που τώρα παράγονται αποκλειστικά με υψηλής πυκνότητας fiberboard. Αυτές οι σανίδες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Το επιφανειακό στρώμα της σανίδας προστατεύεται από ένα διαφανές φιλμ επικάλυψης το οποίο παρέχει αντοχή στην τριβή και δημιουργεί μια επιφάνεια με ευκολία στον καθαρισμό.
Στο κάτω μέρος της σανίδας, μια ανθεκτική στην υγρασία μεμβράνη προστατεύει τη σανίδα από την υγρασία. Τα Select πατώματα Laminate είναι επίσης διαθέσιμα με ένα προσαρτημένο υπόστρωμα για μεγαλύτερη μείωση του θορύβου.
Τα Krono δάπεδα laminate Ελβετίας είναι καινοτόμα οικολογικά προϊόντα. Η αισθητική και οικονομική χρήση τους έχει βελτιστοποιηθεί από την παροχή συμβουλών και την υποστήριξή μας.
Η Ελβετική Ομάδα Krono προσφέρει μια πλήρη σειρά από laminate δάπεδα: προϊόντα 6-12 χιλιοστά πάχος με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επιφανειών (επικάλυψη, με δέσμη ηλεκτρονίων σκλήρυνση βινυλίου) και με την κατοχυρωμένη "Express Clic Τεχνολογία" για εύκολη χωρίς κόλλα εγκατάσταση.

 ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ KRONOSWISS®

Laminate Noblesse

 δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-WG-Diamont-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-WG-Boathouse-Pinie-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-WG-Wenge-Tropical-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D-2565-WG-Provence-Eiche-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-WG-Butternut-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-WG-Camargue-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-WG-Elegance-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-NM-Griñon-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-RU-Navarra-Pine-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-NM-Cordoba-Eiche-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D3044-RUδάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D3046-AC4

Laminate Noblesse STYLE

 δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-BD-Rigoletto-Beige-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-BD-Silver-Fir-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-NM-Piazza-AC4 δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-BD-Pearl-White-AC4

Laminate Noblesse V4

 δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-Bourbon-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D3180-RU-Lugano-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-BD-Historic-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D4195-SA-Premium-Acaciaδάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D4220-NM-New-Legacy-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-NM-Strassbourg-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D8012-NM-Tokyo-Oak-AC4δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D8014-NM-New-York-Oak-AC4

Laminate Prestige

δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D1491-Country-Oak-AC3

Laminate SynchChrome V4

δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-CP-Leysin-Oak-AC4 δάπεδα laminate Ελβετίας KRONOSWISS-D3033-CP-Zermatt-Oak-AC4

Δάπεδα πατώματα laminate balterio

Δάπεδα πατώματα laminate balterio